Senda MAN
Poèet pøíspìvkù : 4 Points : 10 Reputation : 0 Join date : 17. 04. 10
| Předmět: mazání Mon May 17, 2010 7:59 am | |
| Čau potřeboval bych vědět jak hlídat oddělené mazání? Čerpadlo je zadeklovaný. A liju no smoke olej, kterej ani nekouří ani nesmrdí. Mám strach, že jednoho krasnyho dne se prostě čerpadlo zadře nebo ja nevim co a přestane mazat tak bych to chtěl občas pohlídat. Novej topic zakládám kvůli tomu, že odpovědi by se třeba mohli hodit i ostatním. Takže díky za rady | |
|
Osi
Poèet pøíspìvkù : 73 Points : 92 Reputation : 0 Join date : 11. 03. 09 Location : Brno
| Předmět: Re: mazání Mon May 17, 2010 12:38 pm | |
| Taky by mě to zajimalo | |
|
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: mazání Mon May 17, 2010 5:34 pm | |
| Obavy z nefunkčného čerpadla sú trochu zbytočné. Je mazané prietokom oleja, takže kým je olej v nádržke, je aj v čerpadle. Prejazdil som zo Sendou všeličo a nikdy nebol ani len náznak problému s mazaním. Nedôvera k oil mixu pretrváva z čias motocyklov JAWA a ČZ. Vtedy sa len začínal tento systém používať a ani oleje neboli na takej úrovni ako dnes. Základom je používať kvalitný plne syntetický olej určený pre zmiešavacie systémy, mať poriadne utesnené hadičky na spojoch (nech to necucá vzduch) a správne nastavenú vôlu ovládacieho lanka. Ak toto zabezpečíš, môžeš pokojne spávať | |
|
Senda MAN
Poèet pøíspìvkù : 4 Points : 10 Reputation : 0 Join date : 17. 04. 10
| Předmět: Re: mazání Mon May 17, 2010 6:07 pm | |
| Díky přesně tohle jsem chtěl slyšet vsechny hadičky mam OK takže tomu čerpadlu začnu důvěřovat. Přece jen ježdění bez něj bych si ani neuměl představit. | |
|