Majky
Poèet pøíspìvkù : 12 Points : 6 Reputation : 0 Join date : 01. 03. 09 Age : 30 Location : Mikulov
| Předmět: Rychle a zběsile Wed Mar 04, 2009 12:09 am | |
| Najeli jsme asi 2000 km,není to moc ale na to že ještě nemám papíry ...........budou na léto,doposud s otcem který to odřídí za město na různé vedlejšky,cvičáky a tam zas rajtuju já abych si Derbinu dostal do ruky ale snažím se a mám se toho ještě hodně učit :Jízda/technika/seřizování motorky. Úpravy.zatím nic moc, uřízlý zadní blatník Poruchy:otec v létě srazil v 60km zajíce ,ustál to ale rozsekal plasty na pravé straně u chladiče(máme fotky) nové byly docela mastný,jinak dál spálený přerušovač blinkrů a ted odešel akumulátor takže je objednán nový 12 V 4A Banner Po úpravě a ostranění zadního blatníku-funkci přebírá posunutá SPZ-tka jízdy na bývalé střelnici po Armádě pravý profil
Naposledy upravil Majky dne Wed Mar 04, 2009 12:41 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
hOOrNeT
Poèet pøíspìvkù : 139 Points : 76 Reputation : 1 Join date : 04. 02. 09 Location : Královehradecký kraj
| Předmět: Re: Rychle a zběsile Wed Mar 04, 2009 12:13 am | |
| jo tak fotky týhle motorky jsem už párkrát viděl. Je moc pěkná a majitel ji má rád a moc hezky se o ní stará Mimochodem ten blatník je hezká věc, chtěl jsem to taky udělat - trošku se opičit (snad to nevadí), ale už to asi nestihnu, motorku mám poslední sezónu tak se už asi do toho pouštět nebudu. Ta sezóna uteče jako voda a než se rozkoukám tak budu muset dát sendu na bazar na netu | |
|
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: Rychle a zběsile Wed Mar 04, 2009 12:29 am | |
| Úprava blatníku je super, dosť sa mi páči. Po zvážení som od nej ale ustúpil už aj s blatníkom mám večne zasratý chrbát od blata. Keby ho ešte urežem vypadal by som po jazde ako tatínek z legendárnej Obecnej školy, keď mu syn upravil bicykel na "Lehké polozávodní kolo" --> "Kde jsou moje blatníky?!" | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Rychle a zběsile | |
| |
|