Derbi 50cc
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum o motocykloch Derbi s objemom 50ccm

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Rychle a zběsile

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Majky

Majky

Poèet pøíspìvkù : 12

Rychle a zběsile Empty
PříspěvekPředmět: Rychle a zběsile   Rychle a zběsile Icon_minitime1Wed Mar 04, 2009 12:09 am

Najeli jsme asi 2000 km,není to moc ale na to že ještě nemám papíry ...........budou na léto,doposud s otcem který to odřídí za město na různé vedlejšky,cvičáky a tam zas rajtuju já abych si Derbinu dostal do ruky ale snažím se a mám se toho ještě hodně učit :Jízda/technika/seřizování motorky.
Úpravy.zatím nic moc, uřízlý zadní blatník
Poruchy:otec v létě srazil v 60km zajíce ,ustál to ale rozsekal plasty na pravé straně u chladiče(máme fotky) nové byly docela mastný,jinak dál spálený přerušovač blinkrů a ted odešel akumulátor takže je objednán nový 12 V 4A Banner

Rychle a zběsile IMAGE_055
Po úpravě a ostranění zadního blatníku-funkci přebírá posunutá SPZ-tka

Rychle a zběsile IMAGE_018
jízdy na bývalé střelnici po Armádě

Rychle a zběsile IMAGE_047
pravý profil Wink

Naposledy upravil Majky dne Wed Mar 04, 2009 12:41 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=64953
hOOrNeT

hOOrNeT

Poèet pøíspìvkù : 139

Rychle a zběsile Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rychle a zběsile   Rychle a zběsile Icon_minitime1Wed Mar 04, 2009 12:13 am

jo tak fotky týhle motorky jsem už párkrát viděl. Je moc pěkná a majitel ji má rád a moc hezky se o ní stará Wink

Mimochodem ten blatník je hezká věc, chtěl jsem to taky udělat - trošku se opičit (snad to nevadí), ale už to asi nestihnu, motorku mám poslední sezónu tak se už asi do toho pouštět nebudu. Ta sezóna uteče jako voda a než se rozkoukám tak budu muset dát sendu na bazar na netu
Návrat nahoru Goto down
Admin - Woozie
Admin
Admin - Woozie

Poèet pøíspìvkù : 185

Rychle a zběsile Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rychle a zběsile   Rychle a zběsile Icon_minitime1Wed Mar 04, 2009 12:29 am

Úprava blatníku je super, dosť sa mi páči. Po zvážení som od nej ale ustúpil už aj s blatníkom mám večne zasratý chrbát od blata. Keby ho ešte urežem vypadal by som po jazde ako tatínek z legendárnej Obecnej školy, keď mu syn upravil bicykel na "Lehké polozávodní kolo" --> "Kde jsou moje blatníky?!" Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=35410
Sponsored content

Rychle a zběsile Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rychle a zběsile   Rychle a zběsile Icon_minitime1

Návrat nahoru Goto down

Rychle a zběsile
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Derbi 50cc :: Non Motorrade :: Galéria-
Přejdi na: