Derbi 50cc
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum o motocykloch Derbi s objemom 50ccm

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Zábeh piestnych krúžkov

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Admin - Woozie
Admin
Admin - Woozie

Poèet pøíspìvkù : 185

Zábeh piestnych krúžkov Empty
PříspěvekPředmět: Zábeh piestnych krúžkov   Zábeh piestnych krúžkov Icon_minitime1Fri Mar 13, 2009 9:48 pm

Ahoj, dnes som vymenil piestny krúžok a chcel by som vedieť koľko by som to mal asi zabiehať (a či je to vôbec nutné). Po krátkej asi 7km jazde sa mi to zdá akési surové ale ku koncu bolo cítiť že sa to malinko uvolnilo. Šiel som maximálne 60tkou, moc som to nevytáčal, do nádrže som kvapol trochu oleja a pred jazdou nechal poriadne zohriať. Myslíte že by tomu mohlo stačiť tak 50-100km?
Ad.1: Krúžok má hrúbku 0.8mm, priemer 47.6mm a behá po nicasilovej stene.

Díky
Návrat nahoru Goto down
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=35410
hOOrNeT

hOOrNeT

Poèet pøíspìvkù : 139

PříspěvekPředmět: Re: Zábeh piestnych krúžkov   Zábeh piestnych krúžkov Icon_minitime1Sat Mar 14, 2009 12:37 am

jsou to jen kroužky, takže ty toho moc nepotřebujou, těch 50-100km musí stačit, ale já jsem puntičkář, který má rád jistotu, takže já bych jezdil na větší přímaz těch 200km a nevytáčel to do maxima. Rychlost 70km/hod - vše musí být OK

Jinak kde si nakonec sehnal ty kroužky a co to stálo?
Návrat nahoru Goto down
Admin - Woozie
Admin
Admin - Woozie

PříspěvekPředmět: Re: Zábeh piestnych krúžkov   Zábeh piestnych krúžkov Icon_minitime1Sat Mar 14, 2009 12:46 am

Dík za radu, tak nejak som si to predstavoval. Krúžky som objednal od českého Polini aj so sadou tesnenia (papierové pod valcom už bolo mŕtve...). Krúžok stál 834kč,- aj s DPH. Celkom zlodejina za blbý kus pochromovaného plechu o hrúbke 0.8mm... Chcel som preventívne vymeniť aj ložisko piestneho čapu, ale nepodarilo sa mi zohnať požadovaný rozmer. Jedine originál a ten je zase finančne niekde inde... pale
Návrat nahoru Goto down
hOOrNeT

hOOrNeT

PříspěvekPředmět: Re: Zábeh piestnych krúžkov   Zábeh piestnych krúžkov Icon_minitime1Sat Mar 14, 2009 1:20 am

safra, to je dost Very Happy já dal 1300Kč za píst + kroužky - píst byl ale kovaný!
Návrat nahoru Goto down
Admin - Woozie
Admin
Admin - Woozie

PříspěvekPředmět: Re: Zábeh piestnych krúžkov   Zábeh piestnych krúžkov Icon_minitime1Sat Mar 14, 2009 12:58 pm

To je, skoro ma porazilo Very Happy Ale berem ohľad na to, že ten môj valec sa už nevyrába. Ale aj tak je to hergot dosť...
Návrat nahoru Goto down
hOOrNeT

hOOrNeT

PříspěvekPředmět: Re: Zábeh piestnych krúžkov   Zábeh piestnych krúžkov Icon_minitime1Sat Mar 14, 2009 6:06 pm

místo toho, aby byli rádi, že se zbavěj starejch skladovejch zásob tak tomu daj ještě takovouhle cenu...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zábeh piestnych krúžkov   Zábeh piestnych krúžkov Icon_minitime1

Návrat nahoru Goto down

Zábeh piestnych krúžkov
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Derbi 50cc :: Non Motorrade :: Opravy a problémy-
Přejdi na: