tomkv
Poèet pøíspìvkù : 54 Points : 58 Reputation : 0 Join date : 01. 04. 09
| Předmět: Moje debinka Sun Apr 05, 2009 1:22 pm | |
| Mám najeto něco kolem 25tis.km.Loni na podzim jsem vyměnil píst ten starý to měl už za sebou,dal jsem na rady a tedka tam bije Vertex.Jinak Derbinu jsem kupoval novou je to rok 2004.Oproti origoču jsem ji obohatil o dig.palubku(štvalo mě hlavně to že tacháč byl jen do 80 a nebyl otáčkomer)Dále jsem vyměnil Přední kotouč za motardový(260mm pokud se nepletu) ten je jako orig od NG.Maská s H4.a nejaké ty drobnosti blastry,kufr,zrcátka,blinkry.Foto zde http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=62967 | |
|
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: Moje debinka Sun Apr 05, 2009 2:56 pm | |
| Skutočné krásna derbinka, vidno že sa staráš Ako to svieti s tou H4kou? Altík to v pohode zvláda dobíjať. Máš ten 60W alebo 80W? | |
|
tomkv
| Předmět: Re: Moje debinka Sun Apr 05, 2009 9:05 pm | |
| Altec v poho mám tam origoš 65W když jsem zjištoval zda by tam pasovalo větsí 85W(derbi gpr) tak se mi dostalo odpovědi že bych musel překopat celou el. což se mi dvakrát nezdá.Ani jej nemají skladem že bychse podíval jestly bude sedět magnet,takže halogen je 35/35W.Jako origoš žárovka jak to svítí ti zatím nepovím protože jsem dával na rarabol gumu proti vodě a bláhově jsem si myslel žeprůduch na ní bude stačit.Nestačí !!!!Na sle mám povlak takže to budu muset ještě vychytat. Jak to vychytám tak povím.Je škoda že světlo je napájené přímo z altiku už by tam byl bixenon. | |
|
tomkv
| Předmět: Re: Moje debinka Wed Apr 15, 2009 10:20 pm | |
| Tak konečně jsem se dostal k tomu odzkoušet světlo v noci.Ta H4 je celkem poznat.Mám tam nějakou tu lepší.pokud si dobře pamatuju jak svítila žárovka tak bych řekl že tak jako na origo svítí dálky tak mi ted svítí potkávačky.Dovolým si tedy tvrdit že to byl dobrý krok. | |
|
hOOrNeT
Poèet pøíspìvkù : 139 Points : 76 Reputation : 1 Join date : 04. 02. 09 Location : Královehradecký kraj
| Předmět: Re: Moje debinka Wed Apr 15, 2009 10:59 pm | |
| tak to je super konečně zase nějaká "úprava" co se vyplatí | |
|
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: Moje debinka Thu Apr 16, 2009 5:31 pm | |
| Kde a za koľko si kúpil tú masku? Škoda že originál má takú blbú paticu a mliečne sklo... | |
|
tomkv
| Předmět: Re: Moje debinka Thu Apr 16, 2009 7:22 pm | |
| - Admin - Woozie napsal:
- Kde a za koľko si kúpil tú masku? Škoda že originál má takú blbú paticu a mliečne sklo...
Maska stála +- 1800Kč myslím.Bral jsem ji u kámoše má malý obchůdek a opravnu.Původně jsem chtěl Acerbis DIMENSION HP, ale dal jsem nakonec na doporučení. Odkaz na tu moji je tu ale kde ji bere nevím ne netu je na několika obchodech např.: http://www.streetmoto.cz/maska-moto-blk-4017z mé zkušenosti udělá hodně i žároka levná za 80 Kč není to pravé to říkam rovnou.Mám tam větší svítivost. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Moje debinka | |
| |
|