| Kontrolka | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Osi
Poèet pøíspìvkù : 73 Points : 92 Reputation : 0 Join date : 11. 03. 09 Location : Brno
| |
| |
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: Kontrolka Wed Apr 08, 2009 9:57 pm | |
| Možno ti len odišlo čidlo alebo tá čierna krabička čo to riadi. Na Derbi sa to deje pomerne často. Mne nefunguje ani jedna kontrolka | |
|
| |
Osi
Poèet pøíspìvkù : 73 Points : 92 Reputation : 0 Join date : 11. 03. 09 Location : Brno
| Předmět: Re: Kontrolka Wed Apr 08, 2009 10:05 pm | |
| - Admin - Woozie napsal:
- Možno ti len odišlo čidlo alebo tá čierna krabička čo to riadi. Na Derbi sa to deje pomerne často. Mne nefunguje ani jedna kontrolka
No jo, ale ono to dneska problikávalo když sem jel z kopce,a když sem jel večer dom tak to svítilo skoro pořád... | |
|
| |
Osi
| Předmět: Re: Kontrolka Wed Apr 08, 2009 10:23 pm | |
| Tak tet sem se dočetl že je to olej.Ale já tam ještě trochu oleje mám..TAk nwm ..Zítra mám v plánu koupit novej..Bude to vadit když to doliju tím novým? Nwm co tam tet je ... | |
|
| |
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: Kontrolka Wed Apr 08, 2009 10:58 pm | |
| Nemal by si miešať rôzne oleje. Hlavne ak tam máš napr polosyntetický a bachneš do toho syntetický. Vtedy z toho vznikne hmota, ktorá má všetky možné vlastnosti len nie mazacie No, to som možno trošku prehnal... V každom prípade radšej tú trochu oleja čo máš v nádržke obetuj a vypusti. | |
|
| |
tomkv
Poèet pøíspìvkù : 54 Points : 58 Reputation : 0 Join date : 01. 04. 09
| Předmět: Re: Kontrolka Wed Apr 08, 2009 11:13 pm | |
| Pokud by to svítilo dál tak mrkni do dílenského manualu je tam hezky ukázané jak odskoušet a nebo jak jsem to dělal já zkoušej na jiné derbi. Já mám každé čidlo z jiného modelu než je ten můj At žije zastoupení derbi i když dáš rok a vin tak to nepomůže | |
|
| |
Osi
| Předmět: Re: Kontrolka Thu Apr 09, 2009 8:54 am | |
| - Admin - Woozie napsal:
- Nemal by si miešať rôzne oleje. Hlavne ak tam máš napr polosyntetický a bachneš do toho syntetický. Vtedy z toho vznikne hmota, ktorá má všetky možné vlastnosti len nie mazacie No, to som možno trošku prehnal... V každom prípade radšej tú trochu oleja čo máš v nádržke obetuj a vypusti.
ne-e.Já vím že je tam plnosyntetický..Ale nwm co přesně za olej..Tak to nemám míchat jo ? | |
|
| |
hOOrNeT
Poèet pøíspìvkù : 139 Points : 76 Reputation : 1 Join date : 04. 02. 09 Location : Královehradecký kraj
| Předmět: Re: Kontrolka Thu Apr 09, 2009 10:24 pm | |
| je to určitě olej, stačí, když máš třeba jen 1/4 oleje v nádržce a přejedeš po nerovnostech tak to problikne - je to stejný jako s kontrolkou na rezervu. Pokud to nechápeš, tak rozdělej nádržku a vyndej snímač a hned pochopíš | |
|
| |
Osi
| Předmět: Re: Kontrolka Thu Apr 09, 2009 10:29 pm | |
| Už je to vyřešený, ale nechápu proč to svítilo když sem tam měl ještě půlku nádržky oleje.Dolil sem a pohoda ..jinak dík za rady | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kontrolka | |
| |
|
| |
| Kontrolka | |
|