| Přední světlo | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Osi
Poèet pøíspìvkù : 73 Points : 92 Reputation : 0 Join date : 11. 03. 09 Location : Brno
| Předmět: Přední světlo Wed Feb 03, 2010 1:36 pm | |
| Mám problém se světlem , svití totálně na <-> .. Když jedu tak hovno vidím .. Žárovku jsem měnil .. Když jedu tak to svití minimálně , ale jak jsem rozjetej a zmáčku spojku a jak se to přestane třepat , tak se to rozzáří ... myslíte že by to mohlo mít něco společnýho s cívkou?? Nebo dobijení ...? | |
|
| |
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: Přední světlo Fri Feb 05, 2010 12:19 am | |
| Svetlá si berú šťavu priamo z alternátoru, s dobíjaním ani s baterkou to nemá nič spoločné. Neviem čo od toho očakávaš, Derbi svieti za každých okolností mizerne. Inak to môže byť: -zaoxidované kontaktny -narušené el. rozvody/skrat -vysvietená parabola -poškodená cievka -vyflusané magneto (nemyslím si, to sa deje tak pri 30 ročných Jawách a spol.) -špinavé sklíčko | |
|
| |
CombatM
Poèet pøíspìvkù : 13 Points : 22 Reputation : 0 Join date : 26. 12. 09
| Předmět: Re: světlo Fri Feb 12, 2010 6:47 pm | |
| No mně osobně příjde, že mně sendička svítí pěkně. No teda sou motorky co svítěj líp, ale na to jak je světlo malý tak super. Nemám co poradit Woozie napsal vše. Tak ať dobře jezdí. Zdar | |
|
| |
vlada
Poèet pøíspìvkù : 2 Points : 2 Reputation : 0 Join date : 13. 02. 10
| Předmět: Re: Přední světlo Sat Feb 13, 2010 8:59 pm | |
| A jakou tam máš žárvku nemáš tam nejakou slabou. | |
|
| |
Osi
Poèet pøíspìvkù : 73 Points : 92 Reputation : 0 Join date : 11. 03. 09 Location : Brno
| Předmět: Re: Přední světlo Sun Feb 14, 2010 2:53 pm | |
| - CombatM napsal:
- No mně osobně příjde, že mně sendička svítí pěkně. No teda sou motorky co svítěj líp, ale na to jak je světlo malý tak super. Nemám co poradit Woozie napsal vše. Tak ať dobře jezdí. Zdar
A ty tam máš 2 žárovky že ?? Protože ty SM mají jinou masku než co mám já .. | |
|
| |
Osi
| Předmět: Re: Přední světlo Sun Feb 14, 2010 2:55 pm | |
| - vlada napsal:
- A jakou tam máš žárvku nemáš tam nejakou slabou.
Právě že ne-e.. Mám tam takovou jaká tam má být ..Ta 12V ..Ale to nebude žárovkou myslím , protože jak jsem psal .. Já když jedu tak to svití na kokot, ale jak zmáčknu spojku a přetane se to třepat, tak se to rozzáří . | |
|
| |
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: Přední světlo Mon Feb 15, 2010 12:08 am | |
| Osi Všetky Sendy majú len jednu žiarovku. SM masky sú len rozdelené na dve polovice, parabola je ale jeden celok! Žiarovka je predpísaná asymetrika 12V 35W/35W patica tuším Ba20d. Pre zaujímávosť rovnaká ale s polovičným výkonom je aj vo fichtlovi. To už samo o sebe zaručuje slabú svietivosť Nemáš náhodou povolenú paticu alebo parabolu keď sa ti to tak trepe? | |
|
| |
Osi
| |
| |
tomkv
Poèet pøíspìvkù : 54 Points : 58 Reputation : 0 Join date : 01. 04. 09
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přední světlo | |
| |
|
| |
| Přední světlo | |