petro50
Poèet pøíspìvkù : 70 Points : 104 Reputation : 0 Join date : 23. 07. 09 Age : 30 Location : Trenčianska Teplá
| Předmět: ladeny vyfuk :) Fri Mar 25, 2011 3:41 pm | |
| Zdravím Vás , mám v plane kupit ladeny vyfuk , lebo na tom starom blokovanom sa mi už ozaj nechce jazdit ... a ziadam o radu lebo je ich naozaj dosť , neviem ci mate nejake skusenosti , ale potrebujem poradit váham medzi tromi : 1. Tecnigas Enox ... Cena : 157 Euro 2. Hebo Performer ... Cena : 190 Euro 3. Giannelli ... Cena : 210 Euro Ceny mám s geparts , a neveim váham , gianelli sa mi zda dosť drahý a najviac váham medzi prvými dvoma , je mi sympaticky Hebo len neviem ci sa oplati dať do toho viac penazi a nekupit radšej Tecnigas | |
|
kubajsz
Poèet pøíspìvkù : 17 Points : 45 Reputation : 0 Join date : 08. 03. 10
| Předmět: Re: ladeny vyfuk :) Sun May 01, 2011 3:28 pm | |
| - petro50 napsal:
- Zdravím Vás , mám v plane kupit ladeny vyfuk , lebo na tom starom blokovanom sa mi už ozaj nechce jazdit ... a ziadam o radu lebo je ich naozaj dosť , neviem ci mate nejake skusenosti , ale potrebujem poradit váham medzi tromi :
1. Tecnigas Enox ... Cena : 157 Euro 2. Hebo Performer ... Cena : 190 Euro 3. Giannelli ... Cena : 210 Euro
Ceny mám s geparts , a neveim váham , gianelli sa mi zda dosť drahý a najviac váham medzi prvými dvoma , je mi sympaticky Hebo len neviem ci sa oplati dať do toho viac penazi a nekupit radšej Tecnigas já sem o ladáku taky uvažoval,ale podle mě to nemá cenu ,jako kdybys vyhodil prachy oknem.Jestli máš v tom starým výfuku restrikci tak ho vykuchej.Ale jestli seš rozhodnutej do toho novýho jít tak bych bral Hebo,ale je to k hovnu,jestli čekáš že ti to pojede o X km/h víc tak to ne. | |
|
tomkv
Poèet pøíspìvkù : 54 Points : 58 Reputation : 0 Join date : 01. 04. 09
| Předmět: Re: ladeny vyfuk :) Tue May 17, 2011 9:23 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: ladeny vyfuk :) | |
| |
|