Majky
Poèet pøíspìvkù : 12 Points : 6 Reputation : 0 Join date : 01. 03. 09 Age : 30 Location : Mikulov
| Předmět: výfuk-nátěr ? Wed Mar 25, 2009 12:33 pm | |
| Zdravím Derbinátory,hlásí se "Dasty", musím se s Vámi poradit,Majky006 je momentálně ve škole tak jsem si dovolil sednout k Pc a zjistit co a jak ! -včera jsem v práci švajcem kompletně vypalil celý svod výfuku,zevnitř,zvenku potom vybouchal spálený karbon(malinko,nic moc) A TEĎ ? Chtěl bych jej i něčím znovu natřit-nejlépe matnou černou,v práci mám komaxitovou linku(prášková barva) která fakt drží ,ta barva se vypaluje při projíždění v peci cca220 stupni Celsia,mám tam i matnou černou,vypadalo by to asi suprově a určitě by ta barva nikdy neslezla. -otázka je ,až budu muset příště(za rok,za dva) opět vypalovat výfuk,nebudu už moct to udělat hořákem,ta barva by se roztopila a byla by jak žvýkačka,nevím co by to udělalo a jestli ji vůbec dostanu potom dolů..............? Taky přemýšlím,nesloupne se ta barva ze svodu výfuku v délce cca 15cm od válce kde je to za jízdy nejvíc žhavé od plynů? -nebo to natřít nějakou spec.barvou na vysoké teploty?na výfuky? ta zas bude stát 400 stovky za 400gramů ? Co teď ? A vyhodil jsem vatu z koncovky,roznýtoval jsem ju,vypalil jsem tu dírkovanou trubku, vata měla svoje odježděno,sháním novou,na Netu se dá koupit i trhaná i v pásu(která je lepší ?),cena kolem 150kč ale PARCHANTI chcou 150kč za dobírku což jim nedám,není žadná jiná varianta? náhrada ? Tak se mějte a jaro už se blíží,za chvílu půjdem do sedel a protáhnem ty naše mazly !! | |
|
hOOrNeT
Poèet pøíspìvkù : 139 Points : 76 Reputation : 1 Join date : 04. 02. 09 Location : Královehradecký kraj
| Předmět: Re: Výfuk - nátěr? Wed Mar 25, 2009 5:31 pm | |
| nazdár Dasty tak hele, já používám barvu ve spreji - větší balení spreje = cena je asi 200 nebo 300Kč... je to matná černá a je do 500 nebo 600 stupňů celsia. Je na ní napsáno, že po zaschnutí je potřeba ji vypálit - tak ji pofoukám horkovzdušnou pistolí. Provozem se neopálí - vydrží. Jinak ta barva se dá ale taky opálit jsou na to potřeba kurevský teploty a ta barva se normálně oloupe jako obyčejná kterákoli jiná barva...(reakce na tvé obavy z toho, co to bude dělat po zahřátí) Tu vatu můžeš nahradit skelnou vatou - mám ji tam už rok a stále OK. Co to máš za výfuk? Originál nemá děrovanou trubku. Nevím teda, jak novější modely, ale starší rozhodně ne. | |
|
Mara008
Poèet pøíspìvkù : 135 Points : 126 Reputation : 10 Join date : 05. 01. 09 Location : Moravskoslezsko
| Předmět: Re: Výfuk - nátěr? Wed Mar 25, 2009 7:26 pm | |
| když už jste u té vaty ... tak je tam něják moc důležitá pro výkon motky nebo to je jenom ať to trochu tlumí (ať neřvou sousedi ) ?? protože myslím, že ta moje koncovka nejde rozebrat (mno všecko jde, ale to bych si zničil ten karbon) | |
|
hOOrNeT
Poèet pøíspìvkù : 139 Points : 76 Reputation : 1 Join date : 04. 02. 09 Location : Královehradecký kraj
| |
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: Výfuk - nátěr? Wed Mar 25, 2009 8:56 pm | |
| INFO: Topic "problém s otáčkama" bolo rozdelené na dve časti, pretože sa rozbehla dlhšia diskusia priamo nesúvisiaca s pôvodným dotazom v topicu. Tak aby sme z toho nemali guláš... P.S.Dostal som sa k počítaču až teraz, urobil by som to už skôr. V každom prípade ďakujem za upozornenie. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Výfuk - nátěr? | |
| |
|