| úprava rezonátoru | |
|
+3Mara008 Admin - Woozie hOOrNeT 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
hOOrNeT
Poèet pøíspìvkù : 139 Points : 76 Reputation : 1 Join date : 04. 02. 09 Location : Královehradecký kraj
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Thu Mar 05, 2009 6:41 pm | |
| tak už jsem doma a konečně jsem si to poslechl, je to stejný jako ostatní videa tohle se prostě nedá kloudně nahrát... Jinak dnes jsem poprvé letos byl na projížďce | |
|
| |
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Thu Mar 05, 2009 7:46 pm | |
| Potvrdzujem, doteraz som jazdil (a celkom slušne zmokol ) a naživo je to fakt obrovský rozdiel. Mám ešte jedno video z jazdy ale to je tiež nič moc. Keď tak na požiadanie to hodím na net. Ešte to chce vyladiť nejaké muchy a hlavne vyskúšať rôzne režimy jazdy a zistiť kde sa asi motor cíti najlepšie. Inak chcel by som tie zvary a vlastne celý výfuk nalakovať aby to nehrdzavelo. Myslíte že by sa tam niečo takéto udržalo?: http://www.efarby.sk/kategoria/farby-na-kov-a-drevo/silikonove-farby/vypalovacie/balakom-farba-silikon-500-striebrenka/ Samozrejme v nejakej inej farbe, časy striebrenky sú preč | |
|
| |
hOOrNeT
Poèet pøíspìvkù : 139 Points : 76 Reputation : 1 Join date : 04. 02. 09 Location : Královehradecký kraj
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Thu Mar 05, 2009 8:23 pm | |
| kup normálně vypalovací barvu (ve spreji nejlépe), je do 500 nebo 600 stupňů Celsia. Po nastříkání a zaschnutí se musí vypálit - stačí když ji pofoukáš horkovzdušnou pistolí a hotovo. Vydrží toho opravdu hodně. | |
|
| |
Mara008
Poèet pøíspìvkù : 135 Points : 126 Reputation : 10 Join date : 05. 01. 09 Location : Moravskoslezsko
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Thu Mar 05, 2009 9:16 pm | |
| jn vypalovací barva (na krby) je dobrá měl jsem jí už na dvou motorkách | |
|
| |
čeplin
Poèet pøíspìvkù : 7 Points : 8 Reputation : 0 Join date : 07. 02. 09 Age : 31 Location : Děčín ČR
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Sat Mar 28, 2009 2:09 pm | |
| - hOOrNeT napsal:
- ahoj, máš recht, rozříznutí podélně by bylo asi snažší, nicméně já se domníval, že mě bude stačit jeden řez a vytahám to všecho, pak jsem ale po rozříznutí viděl že to stačit nebude tak jsem byl donucen dělat další řezy. No co se dá dělat.
Jinak to začištění je dobrý, nikde není vidět nic po přibodování pletiva - tak to má být! Taky jsem to udělal. UVidíš ta změna. Ten zvuk bude jinej a výkon bude taky posunutej... čau hele chtěl bych se zeptat laďený vejfuky nemaj v tom rezonátoru to pletivo nebo co to je ??no snad ne | |
|
| |
Osi
Poèet pøíspìvkù : 73 Points : 92 Reputation : 0 Join date : 11. 03. 09 Location : Brno
| |
| |
Admin - Woozie Admin
Poèet pøíspìvkù : 185 Points : 146 Reputation : -1 Join date : 02. 01. 09 Age : 32 Location : Trenčín
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Sun Mar 29, 2009 1:51 pm | |
| Povedal by som, že sú ladené práve tým že sú vykuchané. Ale hlavne mávajú iný tvar rezonátoru a inak riešenú koncovku. | |
|
| |
Osi
Poèet pøíspìvkù : 73 Points : 92 Reputation : 0 Join date : 11. 03. 09 Location : Brno
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Sat Apr 25, 2009 11:06 pm | |
| Mám takovej problém s výfukem..Mám laďák od arrowu.A v tom koleni něco chrasti, ale docela hafo moc :-D ..Tak by mě zajimalo, jestli v laděným výfuku je taky ten rezonátor, a jestli je možný, že se tam neco rozsypalo ? Předem dík za odpovědi | |
|
| |
Mara008
Poèet pøíspìvkù : 135 Points : 126 Reputation : 10 Join date : 05. 01. 09 Location : Moravskoslezsko
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Sun Apr 26, 2009 8:19 am | |
| rezonátor je to hlavní co je laděné (co ti přidá ten výkon) ... ale co by tam mohlo chrastit tak to nwm ... správně to má být prázdné (jestli ti tam někdo nehodil třebas šroubek) | |
|
| |
Osi
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Sun Apr 26, 2009 10:24 am | |
| No,myslím že mě tam nikdo nic nehodil,protože motorku nikde nenechávám.. Jak bude čas, tak to rozdělám .. A ještě,když sem tam měl aji tu laděnou koncovku, tak když sem vypl motor ( nebo aji při jízdě) tak se mě z toho aspon 30 minut ještě kouřilo.Je možný že se třeba vypaluje ten karbon? Nebo ta vata se pálí? | |
|
| |
hOOrNeT
| |
| |
Osi
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Sun Apr 26, 2009 9:05 pm | |
| řezat se mě to zrovna moc nechce :D | |
|
| |
Osi
| |
| |
Admin - Woozie Admin
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Thu Apr 30, 2009 10:21 pm | |
| Skôr ostanú v potrubí ešte nejaké splodiny a normálne sa vydymia von. Skús si k tomu dymu pričuchnúť a hneď ucítiš či sa páli olej alebo vata | |
|
| |
Osi
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Sat May 23, 2009 10:47 pm | |
| Tak dneska sem to taky rozřízl .. Mám laďák od arrowu, a něco mě v tom chrastilo,dneska sem se nudil,tak sem to rozdělal.. PS:kdo se ptal jestli mají laďáky rezonátor,tak já sem ho tam neměl... Tak sem to rozřízl, a to co mě tam chrastilo byl rozsypanej karbon.. Jinak to bylo uplně prázdný, tak se do toho nalil benzín a všechen karbon sem vypálil... ale když sem výfuk sundával, tak mě prasklo těsnění..A doma sem nemohl najít žádnej klingeryd na výfuky,tak sem tam zatím dal normálni klingeryd.. A asi na hodinku sem si tam dal koleno ze sériovky ( jen mě zajimalo jaký je v tom rozdíl).. No, a sériovej byl o HODNĚ těžší.. Ale měl teda lepší zvuk. No,a když sem jel, tak hrůza a děs .. Vůbec to nejelo, ani to netáhlo..Prostě hrůza.. Po obědě sem to svařil ( plynem) .. No, a zvuk teda srašnej, ale jede suprově .. Jinak z toho výfuku tet vycházi asi padesát různých zvuku, ale pohoda .. | |
|
| |
yery
Poèet pøíspìvkù : 3 Points : 5 Reputation : 0 Join date : 02. 09. 09
| Předmět: Re: úprava rezonátoru Sun Jan 23, 2011 5:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: úprava rezonátoru | |
| |
|